Framtidens lärande 2011

Om Framtidens lärande

På onsdag morgon den 18 maj bar det igen iväg till Framtidens lärande i Stockholm. En stor del av de åländska deltagarna åkte då iväg för att kunna ta del av diverse skolbesök, lyssna på Trageton (skriva sig till läsning) på dagen och dessutom av TeachMeet på kvällen. Det erbjöds även frukostmöten både på torsdag och fredag och några av lärarna deltog också där. Resten av den åländska "delegationen" anlände till huvudstaden på kvällen eller följande morgon. Total deltog närmare 25 lärare, skolledare och IT-personal.

Upplägget för seminariedagarna var de samma som tidigare år. Dagarna inleddes med föreläsare på stora scenen för att följas upp med en massa seminarier för mindre grupper. Dagarna avslutades igen med föreläsare på stora scenen. Allt detta varvades med kaffe, lunch, kaffe, mingel, närverkande och utställningsbesök.


Här hittar du information från konferensen och programmet. På samma webbplats hittar du också länkar till delar av föreläsningarna och reflektioner kring seminariet som sådant.


RSS-flöde från de senaste blogginläggen på webbplatsen.
Framtidens lärande